GDPR

Tillförlitlig hantering av personuppgifter

Det är av största vikt att all behandling av dina personuppgifter sker på ett säkert sätt. Vi tar dataskyddsfrågor på största allvar och följer gällande lagstiftning.

Personuppgifter och den information som vi använder för att identifiera dig som enskild person. T.ex. Namn, kontaktuppgifter och köphistorik.

Vi sparar dina uppgifter för att fullfölja din beställning samt kunna ge dig information och erbjudanden via epost, i varje utskick finns en länk där du kan avbryta prenumerationen så slipper du få fler meddelanden.

Dina uppgifter är i säkra händer och kommer aldrig att lämnas till tredje part med undantag av PayPal och Klarna som får den information de behöver för att utföra sin betalningsförmedlingstjänst.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg med ditt köp och att du vet hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi är därför öppna med vilken information vi samlar in, hur vi samlar in den och om vi delar med oss av informationen. Vi kommer aldrig sälja dina personuppgifter till andra företag och vi skyddar dina personuppgifter enligt gällande dataskyddsförordning.

Vi använder i dagsläget Klarna som betalningsmetod och kommer därför aldrig att spara dina kortuppgifter hos oss. Vi samlar endast in den nödvändiga information som behövs för att hantera ditt köp och leverans av din beställning. Uppgifterna lagras i ett kundregister som endast ett begränsat antal personer med speciell behörighet har tillgång till. Du kan dessutom alltid be oss om ett utdrag samt be oss ta bort dina lagrade uppgifter.

De personuppgifter som vi sparar är endast det vi behöver för att ta emot din order, leverera och skicka iväg en leveransbekräftelse samt meddela när du kan hämta ut din order:

Namn
Adress
Telefonnummer
E-postadress
Köphistorik

Ansvarig för hantering av personuppgifter:

Mats Nilsson
E-post: mats@bola.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor.

Vill du veta mer om den nya Dataskyddsförordningen GDPR så gå in på www.datainspektionen.se