Köpvillkor

Betalning

Bola.se använder Klarna Checkout. Klarna Checkout presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Checkout vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Checkout med en PIN-kod.

För information om din betalning kontakta Klarna via klarna.com/se/kundservice

Pris

Alla priser är inklusive mervärdesskatt (moms). Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter.

Frakt

Inom Sverige levereras alla varor fraktfritt. Vid export tillkommer frakt med ett fast pris som kan variera beroende på land.

Leveranstid

Leveranstid inom Sverige är upp till 5 arbetsdagar.

Ej uthämtad vara

Vi debiterar 300 kronor för ej uthämtade varor.

Returer & byten

Du har rätt att utbyta eller returnera dina varor (mot full återbetalning) inom 14 dagar efter att du har mottagit dem.

OBS! Ångerrätten gäller ej presentkort samt underkläderna hipster och boxer.

Återsända varor måste vara oanvända med kvarvarande etiketter och i obruten förpackning.

När du returnerar eller utbyter dina varor måste du betala fraktkostnaderna för återförsändelsen.

Så snart vi har mottagit varorna kommer vi i enlighet med din önskan att skicka dig nya varor eller ge dig full återbetalning. Vi ersätter dock ej för extra fraktkostnader eller andra utlägg.

Kontakta oss och uppge ditt ordernummer, vad du önskar returnera och oraken till det. Om du inte kontaktar oss innan du återsänder dina varor löper du risken att inte få ersättning eller rätt till ett byte.

Vi tar inte ansvar för varor som försvinner under returfrakten.